Aktivitetskalender 2020

Velkommen til årets aktivetetskalender! Her kan du finne ut når det kommer aktiviteter, kurs og demo'er i butikken. Det er bare å holde av dagene allerede nå, og legge turen til oss. Vi håper på ett år spekket med aktiviter! Ønsker du å melde deg på våre kurs, send en mail til ellen@bikuben.com. Mer informasjon om de aktuelle kursene finner du her: https://bikuben.keysecure.no/kurs-oversikt-/

 

                                               2020

Mars

12.03  Besøk i butikken av Line Bøthun fra Papirdesign.

Line Bøthun er på besøk hos oss, torsdag 12 mars. Hun er her fra kl 12 - 17, og vil ha make & take med bl.a de nye diesene fra Papirdesign.  Kom innom for en titt på spennende nyheter og mye moro.


25.03.   UTSATT INNTIL VIDERE Mini album kurs med Birgit fra 18 til 21. Pris 699,-.

Vi lager et herlig blått lite denim album med ekstra sider og morsom pynting.  Det er den helt nye serien fra Prima som heter Surfboard som benyttes.

Utstyr å ha med: Papirkutter, dine vanlige scrappesaker, dobbelsidig teip, 3D puter, vanlig lim, 3 in 1 lim, distress tool og svamper til de to fargene og distress oxide i evergreen bough og Worn lipstick.

(Birgit tar med symaskin da litt skal sys også.  Under kyndig veiledning da:-)


Tirsdag 31.3. UTSATT INNTIL VIDERE kl. 18-21 Kort kurs med Birgit.  Pris kr 375,00

Det skal lages to kort.  Et sommer og sjø kort og et tøft herrekort med bil og motor/eller til en dame som liker bilsport.

Det du trenger å ha med står på Kurs oversikt 2020


                                               April

Alcohol ink Workshop med Linda Skaret - 25 og 26 april 2020 UTSATT INNTIL VIDERE   Pris 1295,-

Kom å bli med på en hyggelig, sosial og kreativ workshop for å lære og lage vakre, abstrakte kunstverk med alkoholblekk lørdag 25. eller søndag 26. april i Oslo-området, nærmere bestemt Bikuben på Strømmen.

Påmelding til kurset gjør du direkte med Linda Skaret ved denne linken: https://lindaskaret.com/workshop