Kursoversikt 2020

Her kommer en oversikt og beskrivelser over de kursene som er satt opp hos oss foreløpig. Vi har flere flotte kursholdere,  alle med sine særegne teknikker og stil, så bli med kurs du også! :) Du kan melde deg på ved å sende en mail til ellen@bikuben.com. All avmeldelse inntil to dager før kurset går, må dekkes med 225kr. Det kan være lurt å navne alt eget utstyr slik at det du tar med deg til oss også blir med hjem igjen. 

Scroll ned for beskrivelser og ytterligere informasjon

                                                       2020

 

  Mars

  Onsdag 25. mars kl. 18 - 21. UTSATT INNTIL VIDERE Album kurs med Birgit.  pris kr 699,00

Vi lager et herlig lite album i blå denim med masse flotte sider og pynt.  Det er den nye serien fra Prima som heter Surfboard som benyttes.  Og Birgit har selvfølgelig laget ekstra sier og morsomme tillegg i albumet.  så da kan du lage klart album til sommeren bilder.  (Eller for tidligere års bilder ;-) 

Utstyr å ta med:

Papirkutter, dine vanlige scrappesaker, dobbelsidig tape, 3D puter, vanlig lim, 3in1 lim, Distress oxide i Evergreen bough og worn lipstick. Distress tool og svamper til de to fargene.

 

  

Tirsdag 31. mars.UTSATT INNTIL VIDERE  Kort kurs med Birgit kl 18 - 21 pris kr 375,- inkl. materialer

Det skal lages to kort.  Et tøft herre kort eller til en dame som liker biler.  Og et sommer og sjø kort.

Ta med deg: dine vanlige scrappesaker som papir lim, flytende lim til pynt, papirkutter og preger, saks, distress tool med svamp til stempelfargene.  Distress ink, Black soot og Distress oxide i fargene faded jeans og chipped sapphire.

 

 

April

Workshop i alkoholblekk med Linda Skaret - 25 og 26 april 2020.  UTSATT INNTIL VIDERE.   


Kom å bli med på en hyggelig, sosial og kreativ formiddag for å lære og lage vakre, abstrakte kunstverk med alkoholblekk 25-26 april  i Oslo-området, nærmere bestemt Bikuben på Strømmen.

Påmelding til disse kursene gjøres direkte med Linda Skaret. Klikk på bildet under eller denne linken:https://lindaskaret.com/workshop

Linda Skaret er en norsk kunstner og designer som holder til i Trondheim. Hun har utdannelse og lang erfaring innen formgivning, grafisk design og markedsføring. Linda lager abstrakte malerier med bl.a alkoholblekk, og print av hennes bilder selges på Kremmerhuset.

Begrenset antall plasser. Aldersgrense 15 år. Pris 1295,-.