Endringer i driften av Bikuben 

Bikuben vil fremover bli en ren nettbutikk. Vi vil dessvere ikke åpne butikken igjen etter denne Korona stengte perioden.
Langsiktige planer har blitt endret i denne perioden og jeg har besluttet meg for å trappe ned.
Hege som har jobbet her i mange,mange år vil i løpet av året overta nettbutikken bikuben.com og drive den videre. Da vet jeg at den vil være i meget gode hender.
Vi vil derfor bruke en del ressurser og tid på å oppdatere nettbutikken og gjøre den bl.a mer mobilvennlig.Samt en del andre forbedringer og forenklinger.

 

Du kan fortsatt bestille varer som vanlig i vår nettbutikk og enten få det tilsendt eller hente det i døra her på Strømmen.Dersom du vil hente så fjerner vi porto manuelt i etterkant av at vi har fått inn bestillingen. Skriv i kommentarfeltet at du ønsker å hente varene. 

Har du et manuelt gavekort hos oss, er det en fin tid å få brukt det nå:) Da kan du bestille det du ønsker i nettbutikken, og levere inn gavekortet når du henter varen i døren. Skriv i kommentarfeltet at du har gavekort, hvilken dato det er kjøpt å beløp på gavekortet.

Hentetider er mandag og tirsdag 10-17, onsdag og torsdag 10-16, fredag 10-15, lørdag stengt.

..........................................................................................

Nå i mai er det 19 år siden jeg startet Bikuben. Det har vært en fantastisk morsom tid. Med så masse herlige kunder hvorav mange idag har blitt venner.

Det har vært mye jobbing og livet går fort.Så derfor ønsker jeg å rekke litt mer enn jobb fremover.Og drive denne type butikk gjøres dårlig på deltid. Så derfor har jeg besluttet meg for å la Hege ta ansvaret videre og så heller kunne hjelpe til. For å slippe "babyen" helt er heller ikke lett.

For dere som bor lenger unna og har bestilt på nett, så håper jeg at endringene fremover skal oppleves som positivt. Med en  ny nettbutikk plattform på gang som vil gi oss helt andre muligheter og forenklinger.

For dere som bor nærmere og er vant til å kunne komme til butikken, ta og føle på, velge og sammenligne, så skjønner jeg at dette ikke kommer som en positiv endring.

Men jeg har brukt mye tid på å se etter løsninger og det har ikke vært mulig å få til en løsning som dekker både butikken og nettbutikken.

Har du ikke bestilt på nett før eller står fast med ting du ikke finner, så hjelper vi deg gjerne.

Ring oss på telefon 63800380 eller send oss en mail til hege@bikuben.com.

Hege er en kjær medarbeider og venn. Jeg vet at hun vil gjøre sitt ytterste for å drive Bikuben videre i den ånd jeg ønsker og som dere som kunder fortjener.

Jeg håper at du blir med Bikuben videre på ferden.

Hilsen fra Ellen Marie

Bikuben